onsdag 25 november 2015

En treårings val av julstjärna...



Ett rum med en matchande stjärna









Han valde den själv för cirkus femtiolappen på Maxi häromdagen. 
Han tyckte att den skulle matcha hans vimplar i taket.


Mamman höll absolut inte med, men ibland måste ju de små liven få välja själva. Väl på plats, monterad i fönstret med en batteridriven ledslinga inuti (Minstingen är just nu galen i sladdar, så en med elsladd är inte ett alternativ), så måste jag ge mig och erkänna att en mer matchande stjärna hade varit svår att hitta. Han är nog mammas kille ändå, den där mellersta.



Så mycket mer jul än så här hade jag inte tänkt att det skulle bli. Kanske någon hyacint och amaryllis någonstans i huset möjligtvis. Däremot har vi fått boka tomten till julafton, för det är det enda treåringen pratar om just nu. Det är ju inte alltid så att den riktiga tomten har tid att komma hem till alla, men vi hade tur. Vår tomte hade möjligheten det här året också:)

Så det kaaanske ändå blir så att vi måste ta in en julgran...



December är annars fullspäckad i vår almanacka. Inte så mycket av juligt galej, utan av andra saker. Roligheter, måsten och mycket logistik.
Helgerna har ett gediget schema vill jag lova!
Någon julstress blir det inte, men nog så mycket ändå.




Det blir en powernap nu medans Minstingen sover förmiddag för Mamman, så kanske vi får ihop den här dagen med humöret i behåll. Är det något som kan få den här "nätskribenten" att exponera sina sämsta sidor, så är det sömnbrist, sömnbrist , sömnbrist och att frysa...


Karmisar
Becca

Inga kommentarer: