tisdag 9 september 2014

Bästa regnkläderna






På Minis dagis kör de den gamla hederliga "tvåveckorsmetoden" 
vad det gäller inskolningen.

Det känns välbekant och behagligt att man inte stressar på det. Mini är väldigt social och verkar inte tycka att det är några som helst konstigheter att vara på dagis, men det är ändå skönt för mammahjärtat att man tar det piano. Åtta barn kommer de bli totalt på hans avdelning. Vilket också känns magiskt skönt i dessa stora barngruppers tider.


Trodde dock att jag hade järnkoll på att uppsättning kläder var i perfekt storlek. Gårdagens regniga förmiddag avslöjade att så inte var fallet. 
Regnbyxorna i storlek 92 gick men nöd och näppe på...

Så tjugo minuter innan stängning igår kväll skyndar vi in i entrén på det stora bolliknande varuhuset vi har inne i staden. Raka spåret in på Polarn o Pyret och får inhandlat ett regnställ i storlek 98/104. När vi flyttade hit hade lilla M 92 på kläder och då skulle hon fylla fyra... Jag tror jag börjar förstå varför människor vi möter gissar på att Mini åtminstone är i treårsåldern.

Mini verkar gilla det nya inköpet. Lite skeptisk till den sydväst som också införskaffades (i storlek 6-9 år (!!?!) Mr. Bighead). Men han får vänja sig helt enkelt. De är praktiska.

Nu är han för första gången lämnad på dagis några timmar.
Så nu gäller jobb, jobb, jobb för Hemmafrun!!!

See ya!!!

Karmisar Becca

Inga kommentarer: