Finns det något godare
än hel Röding?
Vår fredagsmiddag bestod denna kväll av hel färsk röding, färsk broccoli (även om min BFF, vid besök förra helgen, upplyste mig om att det är bättre att köpa fryst, så kan jag inte låta bli att tycka att färsk är godare), smörstekta sparris, romcremefraische och ett gott franskt vitt vin.
Yammmi big time!!!
Så här enkelt är det:
Lägg fisken i ugnfast form
Fyll den och lite runt omkring med smörklickar, limeskivor, färsk persilja och lite salt och peppar.
Svisch in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.
Släpper sidofenorna enkelt så är den klar.
Koka broccoli, stek några sparrisar.
Blanda en burk cremefraische (som sås) med lite röd rom och en liten hackad rödlök och salta efter behag.
Hoppas ni alla får en skön februarihelg
och kommer ihåg varandra lite extra på söndag:)
Karmisar
Becca
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar