lördag 28 mars 2015

Vårbruket påbörjat


Den torra ljungen och en del andra bruna pinnar i den gamla soptunnan utanför vår entrédörr, fick idag ersättas av


Påskliljor från gamla M

Tur vi har någon i familjen som vurmar för trädgårdens arma växter...




Mini släpade fram sin badpool ur förrådet och tyckte absolut att vi skulle fylla upp den med vatten, så han kunde inviga sina badbyxor för säsongen:)
Minstingen har mest njutit av allt som händer omkring honom och har för första gången sovit länge ute (mina barn har alltid sovit bäst inomhus, för att Mamman tycker att det är bekvämast). Minsta M har rullat sig i alla goda dofter som uppkommer i en gräsmatta när snön smälter och hittat sin leksaksråtta i skogsbrynet som varit försvunnen under snön sedan nyår (lycka för en jaktspaniel), medans lilla M varit i grannbyn och softat hela dagen med en kompis.











Vi har två äppelträd i familjens ägo. Gamla M har idag fått den äran att beskära dessa. Med tanke på att dessa träd förra året gav äpplen till ungefär en halv äppelpaj (den absolut godaste dock), så blir det inte så många kvistar att beskära. Dagens skörd pryder nu vår kamin i huset och förhoppningsvis kanske det blir lite fina äppelblommor på dessa så småningom i alla fall:)

Imorgon inväntas ju en snöslaskdämp igen, så dagens otroliga vårdag har avnjutits till fullo!
Nu ska den här lördagskvällen avslutas i soffan med hela familjen och gamla M och jag ska få till ett par hotellbokningar inför vår höstresa till Polen. 

Sist jag var på en semesterresa med bara min mamma och min syster var... Hm, låt se... Det har aldrig hänt! 
Så det ska verkligen bli så otroligt roligt. Ser fram emot denna vecka i september enormt!


Karmisar
Becca


Inga kommentarer: