tisdag 24 mars 2015

Drömmar om overklighet...




Bortom Verkligheten

Stället är på sitt sätt nästan overkligt. Lugnet, tystnaden, avkopplingen, gemenskapen, magkänslan, glädjen. Det finns inte i verkligheten, så...








Det kommer bli tre sovrum. The Master Bedroom har redan fått sin säng på plats, men barnens rum och gästrummet har väntat på sina våningssängar och trippelsäng, tillverkade här hemma på Långsjö Såg. Olle där kan sin sak!

Tack och lov håller isarna fortfarande. Det är mycket smidigare att dra ut stora grejor, som 150 kilos sängar, över den än genom skogen.

Två av männen i familjen har pysslat ihop dessa under helgen. Å, vad fina de blev. Mycket bättre än vad jag hade föreställt mig! Och trevåningssängen i barnrummet blev riktigt häftig. Tyvärr tog kamerabatteriet slut (orutinerat), så någon bild på den blir det inte den här gången. Men jag kan meddela att den som vågar sova högst upp måste vara lite smått galen:)







Gasolspisen installerades också. Bra alternativ till vedspisen under varmare månader, så man slipper elda. Det är ju gudomligt mysigt med en brasa, men det kan bli ganska varmt när solen gassar.

Rinnande vatten existerar ju inte på detta ställe. Eller inte rinnande på det sättet man är van vid hemma. Men här har vi ju i alla fall egen brunn (vår fina Kronanpump), till skillnad från gamla stugan, och varmvattenkran har vi faktiskt i köket också. Allt blir nästan som hemma när det är klart, fast på ett lite annat sätt och så mycket mysigare.

Med denna vackra "varmvattensberedare" har vi faktiskt rinnande varmvatten hela tiden:)
Jag tycker en är sååå fin!





Sitter här hemma och drömmer mig tillbaka med helgens bilder.
Här är magsjukebakterien ännu en gång ett faktum:( Mini insjuknade igår igen. Tredje gången för honom nu sedan årsskiftet. Galet!
Stackars, stackars liten.
Men man ska väl inte klaga. Vi fick ju 11 dagar utan spysjuka innan det drog igång igen...
Så nu får det bli hemmamys hela veckan. Igen...

Hoppas ni andra håller er friska!
Karmisar
Becca 





Inga kommentarer: