måndag 20 oktober 2014

Reflektioner ur ett soffläge




Stora M har dragit iväg till firman en sväng så här på kvällskvisten och jag har åter igen intagit soffläge efter att ha röjt bort sommaren från trädgårdens pergola.

Nu gäller det att hitta nya platser här inne till alla ljuslyktor som prytt trädgården utomhus under sommaren. Känns synd att bara ställa in dem i förrådet. Ljus får man ju inte för mycket av nu direkt. Idag har dagen verkligen drypt precis hela tiden!






Vår familj har verkligen inga som helst riktiga arbetstider.
Jobb kan det bli precis när som helst, hur som helst, hur länge som helst, hur lite som helst. Det kan bli hur lugnt som helst eller hur stressigt som helst. 

En stor, stor fördel är att vi styr ganska mycket själva båda två. Så just nu försöker vi chilla så mycket som möjligt innan barnafödsel. Vilket innebär ganska många skratt, dumma reflektioner och mer allvarliga diskussioner i soffan på dagarna:) 

Idag har vi gjort upp en reservplan utifall att ryssarna skulle ta sig in i Dalälven. Man kan aldrig vara för säker... Tur att vi har Bortom Verkligheten. Där kommer de aldrig hitta oss..:)

Eller så som att, enligt någon statistik av något slag, är de svenska hushållen missnöjda efter valet. Jag försöker försvara vår nya stadsminister, löjlig samarbetare och mähä som jag är, med att han nu har den svåraste uppgiften man kan tänka sig framför sig. Han har ju liksom ingen chans att få bestämma någonting själv med det här läget.
Min man har en lite krassare syn på det hela. Det är roligt när folk får tycka som de vill, men det blir väldigt sällan bra...;)

Tja, ni hör ju. Vi har inte så mycket för oss under dagarna;)

Tänk om jag går två veckor över tiden...
Då har vi nog fått ihop underlag nog för att starta ett eget Hovisparti...

Karmisar Becca

Inga kommentarer: