fredag 30 oktober 2015

Födelsedag och shopping




Grosseto!






Lilla M har fyllt elva!
Min lilla tjej håller på att bli stor. I år hann vi inte riktigt fira hennes födelsedag av olika anledningar när det rätta datumet var. 

Nu två veckor senare inkasserades pengar från mormor och moster i form av Euros. Alla pengar var tvungna att vara slut efter shoppingdagen i Grosseto. Det brukar inte vara det enklaste för henne. Hon är ganska kräsen och än så länge väldigt ekonomisk. Men hon lyckades göra slut på dem till sista centen;)

H&M öppnades här i våras. Där hittades en del. Men en riktig liten barnbutikspärla var ändå  Sylvan Heach Kids, här. Den har jag missat tidigare. I Grosseto finns det en urfin butik med barnkläder från 0-16 år. Mamman är såld!

Nu återstår en dag av vistelsen den här gången. Den verkar leverera en strålande solig dag och nästan helt vindstilla. Här på terassen är det nu 23 grader varmt och helt osannolikt skönt. Barnen var ner och kände på havets temperatur igår och har som önskemål att packa badkläderna och dra ner och doppa sig. Vi kanske böjer oss och gör dem till lags...

Ikväll har vi bjudit in ett gäng på Tacokväll och Monopol med kreditkort. 
Lilla M ser fram emot det enormt;) Får se om vår svenska nationalrätt går hem hos italienarna...

Arrivederci!!!

Karmisar
Becca

2 kommentarer:

Johan Broth sa...

Monopol med kreditkort? Grattis M-All-in! Är butiken i Grosseto en som skulle passa Alvar?

Unknown sa...

Skitcoola kläder för alla smaker:) Ett besök där för Alvar definitivt!