tisdag 18 mars 2014

Semester!



Vi har tagit semester igen!
På bilden sitter Mini och spanar ut över Athen ifrån Akropolis berg:)




Det har varit en ganska lång restid sedan igår kväll fram till nu, men det har gått väldigt smidigt. Anlände sent till Arlanda igår efter att kört upp lilla M till pappan och sedan jobbat nio timmar på det. På plats vid 23 och uppstigning 04:)




Vi mellanlandade i Frankfurt och hann med en brakfrukost (till skillnad på vad flygmaten erbjuder). I övrigt levererar väl Lufthansa/SAS alltid. 

Mini hade timingen att sova en av två timmar mellan Stockholm och Tyskland och med lite motionerande på rullbanden mellan gaterna i Frankfurt, sov han sedan två av två och en halv timmar mellan Tyskland och Grekland:)




På flygplatsen här i Athen hade de till och med separata Liberoskötrum, med alla typer av blöjor att välja på. Perfekt service för en Liberoberoende mamma!

Hotellet vi bor på ligger alldeles intill Akropolisområdet och har hittills varit över förväntan och när vi åt den sena lunchen här i närheten på en tvärgata, fick vi en lång "att besöka" lista av två tjejer vid bordet intill. Trevliga människor med leenden överallt. Det är faktiskt inte självklart att det är så när man är ute och reser...

Nu kan äventyret börja:)
Karmisar Becca



Inga kommentarer: