onsdag 15 april 2015

Du med hotelldirektören






Det perfekta barnhotellet!


Det bor vi på. Hotell Airone är lite av en typisk italiensk "Dirty Dancing" anläggning med träningsspår, tennisbanor, lekområden, dykcenter, egen båthamn och så vidare. Har dock inte lyckats lista ut var personalen kör sin "local thing" efter gästmiddagen (som är 19.30-21). Kommer man för sent blir hovmästaren märkbart irriterad och muttrar lite upprört varje gång han går förbi ditt bord:) Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite roligt.

Vi är här innan säsongen drar igång på riktigt. Det innebär att vi kanske är max 30 personer som bor på en anläggning som är god för 300 under sommarmånaderna. Mini har därför redan hunnit bli vida känd bland all personal och samtliga gäster...;) 
Hotelldirektören ropar "-Ciao Vincent!", på långt håll och min tvååring skiner som en sol och springer fram och gör high five i tid och otid...

Igår kväll gav vi hotellet ett andrum vid middagen och lät barnen somna i tid och åt därför lite medköpt förtäring utanför hotellrummet. Urmysigt i solen! 
Fick däremot vid frukosten i morse en känga av hovmästaren:) Så klart... Han undrade om hans utsökta italienska mat inte föll oss nordbor i smaken:) Allt med en glimt ganska långt in i ögat. Men jag hann se den;)

Bounanotte.
Karmisar
Becca

Inga kommentarer: